Industrielicht - Rail & openbaar vervoer
Verlichting rail & OV

Aangenaam verblijf door juiste verlichting

Rail & openbaar vervoer

Een stationslocatie of busstation is meer dan een snelle tussenstop voor reizigers. 
De aanwezigheid van een winkel of restaurant draagt er aan bij dat de reiziger langer op een stationslokatie gaat verblijven. Hierbij is een zeer belangrijk aspect “de beleving” van de reiziger.

Beleving van een station heeft mede te maken met de aanwezige verlichting. Deze beleving binnen een stationslocatie bestaat ondermeer uit een gevoel van veiligheid en overzicht. Al deze locaties zijn een belangrijke plek om te zorgen voor een gevoel van sociale veiligheid en rust.

Onze werkwijze.
Ieder gebouw of locatie heeft verlichting nodig. Dat is een uitgelezen moment om samen met één van de experts van Industrielicht te kijken naar een aanpassing van de bestaande verlichting of een volledig nieuw lichtplan.

Belangrijk in de aanpak van Industrielicht is dat ieder armatuur een functie heeft en op de juiste plaats in het plan thuis hoort. Door de toepassing van juiste reflectoren in combinatie met armaturen is het mogelijk om een optimale lichtopbrengst en lichtbeeld te realiseren.

Of het een nieuwbouw of verbouw is van de hoofdingang, hal, traverse, tunnel, het perron van de stationslocatie, busstation, het buitengebied rondom een station, onderhoudswerkplaats of een emplacement. Industrielicht is de juiste en betrouwbare partner voor u!

Met industrielicht bent u met de verlichting altijd op het juiste spoor!