Industrie

Project uitgelicht

'The art of fine parking'

Schiphol Excellence Parking is dé parkeerfaciliteit voor de frequente reiziger die gesteld is op snelheid, kwaliteit en exclusiviteit. De parkeergarage vindt u direct naast Vertrekhal 3.

Industrielicht  heeft voor deze parkeergarage ca.1.300 meter aluminium lichtbuis Ø 150mm. geleverd waarin Norka-armaturen, speakers, bekabeling, LED-signalering (vrij/bezet) en aanwezigheidssensoren zijn aangebracht.
De stof- en waterdichte (IP65) Norka-armaturen zijn voorzien van een dimbaar (1-10V) elektronisch voorschakelapparaat welk daglichtafhankelijk wordt aangestuurd. Deze aansturing draagt bij aan een forse energiebesparing.(CO²-reductie) en duurzame toekomst.

Om de onderhoudskosten (Total Cost of Ownership) tot een minimum te beperken heeft men tevens gekozen voor een Long Life lichtbron met een economische levensduur van ca. 80.000 branduren. Ook dit komt het milieu ten goede: minder lampproductie, verpakking, transport en recycling zorgt voor minder CO²-uitstoot.


Door toepassing van deze producten heeft Schiphol voor de beste lichtoplossing gekozen. Niet alleen voor de gebruikers van de parkeergarage -optimaal licht- maar ook vanuit milieu en financieel oogpunt.