Industrielicht - Actueel nieuws
Industrielicht

Nieuws

Aubrilam: “Space come Alive”


Al meer dan 35 jaar is AUBRILAM producent van houten verlichtingsmasten en straatmeubilair.

De inzet van AUBRILAM om duurzaam te ontwikkelen en te produceren resulteert in een complete lijn van ecologisch verantwoorde en duurzame producten voor buitenfaciliteiten zoals stedelijke ontwikkelingsprojecten, parken, kantoorzones, zorggebieden zoals ziekenhuizen en terrassen bij restaurants en fastfoodketens. Hun oplossingen variëren van straatmeubilair, terrassenelementen en meubels tot verlichtingscombinaties en bolders met mogelijkheden tot geïntegreerde oplaadpunten voor voertuigen en zelfs overkappingen/carports met zonnepanelen die gekoppeld kunnen worden aan oplaadpunten.

                  

De visie van AUBRILAM is de afgelopen jaren doorontwikkeld en afgestemd op de vraag vanuit de markt. Het begon met het idee voor houten masten en hun onderscheidend vermogen. Later hebben hun speciale ontwerpen en duurzaamheid gezorgd voor participatie in duurzame projecten. AUBRILAM denkt mee over de ontwikkeling en invulling van de openbare ruimte.

               
 
De nieuwe strategie van AUBRILAM kan samengevat worden in:
1. AUBRILAM hanteert een projectmatige aanpak.
2. AUBRILAM biedt productseries die vereenvoudigd zijn maar toch compleet zijn en tegemoet komen aan
    de gevraagde serviceoplossingen.
3. AUBRILAM heeft 3 fundamentele kenmerken: laagst mogelijke milieu-impact, uitstekend
    productontwerp en een juiste prijs.
4. AUBRILAM streeft naar maximale klantgerichtheid.

         
Met de recente economische ontwikkelingen en milieueisen heeft AUBRILAM haar activiteiten, producten en diensten aangepast.

Space come Alive”
Belangrijk is inhoud te geven aan de ruimte. AUBRILAM levert de ingrediënten voor een levendige en duurzame ruimte. Om de ruimte een betekenis te geven, te verfraaien en om het een plek te maken waar het prettig is om in te vertoeven.
Esthetische, economische en ecologische producten alsmede advies en ondersteuning. Dat is AUBRILAM. Dit sluit naadloos aan op de visie van INDUSTRIELICHT.

Voor meer informatie: Harrie Langerhuizen en Michael Harmanus
 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl