Industrielicht

Nieuws

XAL bewijst succesvol te zijn over de hele lijn.


Deelname aan het internationaal gerespecteerde iF-design award 2014 lijkt zich dubbel en dwars terug te betalen. Niet alleen werd een van de meest begeerde ontwerpprijzen in de wacht gesleept, XAL wist ook nog eens prijzen in de wacht te slepen voor maar liefst 7 van 8 van haar inzendingen in de categorie binnenverlichting.

 

De winnende XAL producten werden verkozen boven maar liefst 3.240 mededingers op aspecten zoals buitengewoon ontwerp, juiste materiaalkeuze, functionaliteit en positionering in de markt. Al meer dan 60 jaar zijn dit o.a. de criteria die worden gehanteerd door een internationale jury bestaande uit 50 experts om onderscheidende prestaties op ontwerpgebied te belonen.

      

De binnenverlichtingsarmaturen die dit jaar zijn beloond met de prestigieuze iF-design award zijn: ASMO Read, AURO drop, BULLET, CIRO ceiling, DOC, HELIOS floor en HELIOS suspended.
De prijzen behoren toe aan het volledige XAL team en vormen een grote stimulans om met nog grotere toewijding en betrokkenheid te blijven werken aan de uitdaging die inmiddels deel uitmaakt van ons dagelijks bestaan: De beste zijn in datgene wat we doen! 

Voor meer informatie contact: Leon van Wingerden en Richard Out.


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl