Industrielicht - Actueel nieuws
Industrielicht

Nieuws

SILL Leuchten GmbH maakt doorstart.


Franz Sill GmbH heeft met ingang van 1 december 2013 een nieuwe eigenaar. Hoffmeister GmbH heeft het bedrijf overgenomen. Daarbij blijft de werkgelegenheid voor alle werknemers behouden. De leiding van het bedrijf zal in handen komen van Oliver Hoffmeister en Jens G. Hafland.

SILL zal zelfstandig in de markt blijven opereren onder de naam SILL Leuchten GmbH.

“Wij zullen de zowel nationaal als internationaal bekende kracht van beide bedrijven optimaliseren.”, aldus Oliver Hoffmeister. Deze ontwikkeling zal mede kracht bijgezet worden door grote investering in de ontwikkeling van nieuwe producten, vooral door het toepassen van de nieuwste technologieën op LED gebied.

De uitgebreide kennis van beide bedrijven op het gebied van speciale armaturen volgens specificatie van afnemers zal zowel SILL als Hoffmeister voordelen brengen.

Op de beurs Light + Building 2014 in Frankfurt zal SILL een veelvoud aan producten en de eerste van deze nieuwe technologische ontwikkelingen presenteren. “SILL is een sterk merk met innovatieve oplossingen op zeer hoog technisch niveau. Daarmee onderscheidt SILL zich als zeer sterke partner in het realiseren van integrale lichtoplossingen. Het zeer toegewijde en hoog opgeleide personeel zal daarbij een wezenlijke sleutel vormen tot het succes van de nieuwe onderneming.”, zo wist Jens G. Hafland in het kader van een informatieve bijeenkomst in Berlijn te melden.

Industrielicht B.V. heeft duidelijke afspraken kunnen maken over de vertegenwoordiging van SILL op de Nederlandse markt. “SILL wordt in Nederland al bijna 50 jaar exclusief vertegenwoordigd door Industrielicht B.V. en dat zal wat ons betreft ook de komende 50 jaar zo blijven.” aldus algemeen directeur Gert-Jan Klompenhouwer.

Voor meer informatie contact: verkoopteam Industrielicht.

                     


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl