Industrielicht - Actueel nieuws
Industrielicht

Nieuws

LUMENPULSE zet cursus LED-verlichting online


LUMENPULSE, fabrikant van hoogwaardige, duurzame LED architectuurverlichting heeft een cursus ontwikkeld en online gezet.

In de cursus wordt uiteen gezet wat LED verlichting zo bijzonder maakt ten opzichte van traditionele verlichting, specifiek voor wat betreft de micro optieken, zeer kleine afmetingen, lichtkwaliteit, precieze aansturing, veelzijdigheid en lange levensduur.

LED verlichting is in feite zo veel anders dan traditionele verlichting en heeft door de afwijkende technologie ook geleid tot een nieuwe benadering van het gebruik van licht in architectuur, zowel binnen als buiten.

De cursus neemt de meest voorkomende verlichtingssituaties onder de loep en brengt een veelheid aan mogelijkheden onder de aandacht.

LUMENPULSE is van mening dat huidige ontwerpers van gebouwen maar oppervlakkig gebruik maken van de mogelijkheden van LED-verlichting en dat een omslag in denken dringend gewenst is om een andere benadering van verlichting van ruimtes te bewerkstelligen.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Beschrijving LED karakteristieken die een uitdaging vormen ten opzichte van traditionele verlichtingsconcepten.
  • Bediscussiëren van de nieuwe voordelen van LED verlichting, inclusief energie-efficiëntie, veelzijdigheid, besturing, lichtkleur en kleurkwaliteit, vormgeving en lage onderhoudskosten.
  • Beschrijving breed toepassingsgebied van LED’s.
  • Begrip voor keuze voor LED verlichting aan de hand van praktijkvoorbeelden.

 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl