Industrielicht

Nieuws

Nieuwe adviseur Securlite en PetitJean


Sinds 15 november heeft Industrielicht een nieuwe accountmanager voor de producten van SÉCURLITE en PETITJEAN. Zijn naam is Mischa Mac Gillavry.

Hij zal beginnen met het bezoeken van de bestaande klanten van PETITJEAN en dit verder uitbreiden.

Daarnaast heeft PETITJEAN zich meer toegespitst op de decoratieve markt met stalen masten gecombineerd met gelamineerd hout. Onderstaand een overzicht van de serie Les Bois.

Daarnaast zal Mischa ons fabricaat SÉCURLITE vertegenwoordigen bij de installateurs. SÉCURLITE is ee n Franse onderneming die vanuit haar ervaring met extreem vandaalbestendige producten een eigen armaturenlijn heeft ontwikkeld. In korte tijd is SÉCURLITE uitgegroeid tot marktleider in Frankrijk op dit gebied.

Voor scholen en zorginstellingen heeft SÉCURLITE een aantal vriendelijk ogende series als de Voila en Bang ontwikkeld. Deze armaturen kunnen worden geleverd met sensoren die de verlichting terugschakelen naar een vooraf ingesteld minimaal verlichtingsniveau wanneer gedurende een eveneens in te stellen periode geen beweging wordt gedetecteerd. Daarnaast heeft SÉCURLITE een uitgebreid pakket aan armaturen voor de woningbouw voor toepassing in onder andere: trapportalen, portieken, galerijen, parkeergarages of bij opbergboxen.

Voor meer informatie contact: Mischa Mac GALLEVRY

 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl