Industrielicht

Nieuws

HESS terug bij IndustrielichtHESS werd al meer dan 20 jaar in Nederland vertegenwoordigd door Industrielicht B.V. toen de mededeling kwam dat door de toenmalige directie van HESS was besloten de samenwerking te beëindigen. Maar nu, is Industrielicht verheugd te kunnen mededelen dat HESS weer terug is.
Terug bij de partij die HESS in Nederland groot heeft gemaakt. Terug bij de partner met kennis van vormgeving, inrichting en lichttechniek.

De mededeling kwam toentertijd niet alleen hard aan bij Industrielicht. Ook de Nederlandse openbare verlichtingsmarkt reageerde verbaasd.

Op de Dag van de Openbare Ruimte 2013 legt Industrielicht u graag uit wat zich de afgelopen maanden heeft afgespeeld. Hoe HESS succesvol kon doorstarten en hoe Industrielicht van de nood een deugd wist te maken door nieuwe samenwerkingen aan te gaan die het totale leveringsprogramma nog interessanter voor u maken.

Voor het gevoel van Industrielicht is HESS nooit weg geweest. De goede relatie met HESS bleek een basis waarop ook in deze bizarre periode volop zaken kon worden gedaan met dit topproduct voor de inrichting en verlichting van de openbare ruimte.

In de afgelopen maanden werden prachtige projecten gerealiseerd zoals bijvoorbeeld het Willemsplein in Den Bosch met City Elements, de Campus van de Erasmus Universiteit met meerdere HESS producten, het Stationsplein in Oldenzaal met Campone verlichtingscombinaties, het World Forum in Den Haag met City Elements en de 1e fase rondom het centrumplan Waddinxveen met SERA LED verlichtingscombinaties.
 

HESS maakt een doorstart als HESS GmbH Licht + Form en zal in Nederland vertegenwoordigd worden door Industrielicht B.V.

HESS ontwerpt en produceert straatmeubilair en verlichtingscombinaties voor de openbare ruimte waarbij duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel staan.

Het design-georiënteerde leveringsprogramma onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van toegepaste materialen, constructies, coating, elektronica en verlichtingstechniek. De producten en productfamilies genieten daarom wereldwijd grote belangstelling van vooraanstaande lichtontwerpers, landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen.

Industrielicht voert een uitgebreid programma voor de inrichting en verlichting van de openbare ruimte:

  • AUBRILAM   - Houten lichtmasten en straatmeubilair
  • HESS Licht + Form  - Straatmeubilair en verlichtingscombinaties
  • LEIPZIGER LEUCHTEN - Straatmeubilair en verlichtingscombinaties
  • LUMENPULSE   - LED Architectuurverlichting
  • PETITJEAN   - Functionele en design masten
  • SECURLITE   - Extreem vandaalbestendige verlichting
  • SILL    - Hoogwaardige stralertechniek
  • SCOTIA   - Zonnepaneel masten

Kortom, Industrielicht heeft alles in huis om de inrichting van stads- of dorpscentrum, winkelstraat, park en plein overeenkomstig uw wensen vorm te geven.

Een mooiere leefomgeving? Industrielicht is uw partner!
 

 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl