Industrielicht

Nieuws

Lumino Lighting Perfection


Zoals u in een van onze vorige nieuwsbrieven al kon lezen is Industrielicht sinds kort de exclusieve partner van LUMINO voor Nederland. Met dit item willen we u graag nader laten kennismaken met deze wereldspeler in nieuwe LED-technologie.

Lumino Lighting Perfection Een bedrijf uit Groot-Brittannië met bijna 30 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie. Na jarenlange distributie van internationale topmerken werd enkele jaren terug volop ingezet op Research & Development en de ontwikkeling van een eigen gamma. De opgebouwde product- en marktkennis werd door de designers van LUMINO omgezet in een zeer aantrekkelijke en doordachte productenreeks. Net dat stapje verder gaan dan de anderen, dat was de ambitie. We kunnen echter stellen dat het een grote stap is geworden…

Producten

Vector : Lineaire Led verlichting zonder kleurafwijking

Met de Vector heeft LUMINO de lat ontzettend hoog gelegd. Waar het bij de meeste LED fabrikanten vooral ging over opbrengst en verbruik, was de doelstelling van LUMINO om dit ook aan het esthetische te koppelen. Het resultaat is een zeer warm en consistent licht, met een uitzonderlijke kleurweergave. De binning van 2 MacAdam stappen zorgt ervoor dat er geen enkele kleurafwijking waarneembaar is, terwijl de hoge CRI waarden zorgen voor een naadloze integratie in het interieur. De gepatenteerde draaibare bevestigingsclips zorgen voor de perfecte stralingshoek. Ontdek het volledige Vector gamma hier.

Solid Edge profiel

Het afwerken van verlaagde plafonds voor indirecte verlichting was in het verleden vaak een huzarenstukje voor de schrijnwerker, schilder of stukadoor. Met het Solid Edge profiel heeft LUMINO een oplossing in huis die eenvoudig te plaatsen is en een zeer hoogstaande afwerking garandeert. De V10 reeks kan (opnieuw richtbaar) op dit profiel worden gemonteerd. Daarnaast zijn er verschillende oplossingen om accentverlichting te integreren via richtbare lamphouders. Hier laat LUMINO u zelf de keuze welke lichtbron u wenst te gebruiken. U kunt hier meer info vinden over dit product.

Steorra

De lamphouder vind ook zijn toepassing in de downlighters van LUMINO. Niet de zoveelste in een rij met een zelfde geïntegreerde LED-lamp. Wel een ingenieus systeem voor inbouwspots, waarbij elke Led-engine of retrofit lamp met een diameter van 50mm gebruikt kan worden. Zeer prijsgunstig alternatief voor de ingewikkelde plaasterkits van vele andere fabrikanten, met een uitmuntend resultaat.


Referenties:

Dankzij het professionele distributienetwerk en de goede samenwerking met architecten en lichtspecialisten werden de producten al in talloze residentiele projecten toegepast. Door de hoge kwaliteit en de 5 jaar waarborg is LUMINO ook een belangrijke speler op de internationale hotel- en projectmarkt. http://www.lumino.co.uk/blog/c/Projects

Voor meer informatie contact: Leon van Wingerden en John Viveen


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl