Industrielicht

Nieuws

Industrielicht prominent aanwezig met LED armaturen in renovatieplan metrostation Kralingse Zoom


Begin juni 2013 is een nieuwe fase ingegaan van de renovatie van het metrostation Kralingse Zoom. Afgelopen periode zijn de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd die moeten leiden tot een ingrijpende renovatie en modernisering. Inmiddels is begonnen met de opbouw: De perrons worden geasfalteerd, er worden nieuwe roltrappen geplaatst en de kunstwerken worden hersteld. Ook de verlichtingsinstallatie ondergaat een ingrijpende vernieuwing en wordt aangepast naar de huidige stand van de techniek. Industrielicht B.V. mocht met LED armaturen van meerdere fabricaten uit het leveringsprogramma een groot aandeel leveren in het nieuwe lichtplan.

Op vandaalgevoelige plekken zijn armaturen van het fabricaat SECURLITE toegepast, in het plafond zijn lichtpanelen van 8TIMES1 verwerkt. De algemene verlichting werd ingevuld met NORKA Triton LED armaturen. NORKA is al jaren een belangrijke leverancier voor de Duitse Bundesbahn en heeft enorme ervaring met lichtoplossingen voor duurzame projecten. Decoratieve elementen zijn ingevulde met LED armaturen ACDC en BILTON.

Met de uitvoering van dit project wordt de sociale veiligheid op het station Kralingse Zoom vergroot en krijgt het station een uitstraling die past bij de eisen van de huidige tijd.

Industrielicht B.V. is er trots op een belangrijk deel van de verlichting voor deze opwaardering te mogen leveren.

Vragen over dit project of andere aan openbaar vervoer gerelateerde projecten worden graag beantwoord door Jan Nel of Michael Romijn.


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl