Industrielicht

Nieuws

Straatmeubilair in duurzaam en fraai design


Naast twee nieuwe series van straatmeubilair, Solea en UTYL, heeft AUBRILAM twee nieuwe productlijnen uitgebracht waarmee wordt ingespeeld op de laatste ontwikkelingen op energiegebied.

AREA SOLAR overkappingen.
De serie Area bestaat uit een overkapping met de mogelijkheid om zonnepanelen in het dak te integreren. De overkappingen zijn binnenwaarts 5,25m breed, 5,18m diep en het dakdeel loopt af van 3,4m naar 2,5m. De zonnepanelen zijn van het fabricaat Saint Gobain en produceren 3,6kVa. De micro converters zijn geïntegreerd en op afstand te monitoren. De bedrading is volledig weggewerkt in de constructie; de apparatuur is alleen met een sleutel te bedienen.

BOMBOO laadpunten.
De tweede productlijn van AUBRILAM is de serie Bamboo laadpunten voor elektrische auto’s.

De elektrische auto rukt gestaag op en daarmee de behoefte aan laadpunten. AUBRILAM speelt hierop in en heeft een houten zuil op stalen voet ontwikkeld waarin sockets zijn opgenomen voor het laden van elektrische auto’s. De zuil is uitgerust met een intelligent managementsysteem en andere features voor het veilig en efficiënt laden.

AUBRILAM is de fabrikant van houten lichtmasten en straatmeubilair. Vrijwel iedere vestiging van McDonald’s is uitgerust met buitenmeubilair van dit merk. Maar daarnaast heeft Industrielicht talloze projecten gerealiseerd met de houten lichtmasten van Aubrilam.

AUBRILAM is een van de eerste fabrikanten van houten lichtmasten die de door henzelf geproduceerde masten liet analyseren op duurzaamheid en dit aan de hand van footprints inzichtelijk heeft gemaakt. Om een duidelijk statement te kunnen maken met betrekking tot de kwaliteit van de masten is de complete range masten onderworpen aan destructieve sterktetesten. De CE markering op AUBRILAM is het bewijs van conformiteit aan CUAP 0679-CPD-0473, het enige referentiekader dat van toepassing is op houten masten.

 

 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl