Industrielicht

Nieuws

Digitale aansturing over bestaande netwerken.


LUMENPULSE: Lumentalk.
Een baanbrekende technologie dat bestaande elektriciteitsnetwerken veranderd in een digitaal lichtsturingssysteem!

Kernmerken:

  • Moderne sturing, eenvoudig toegepast.
  • Geen nieuw of extra kabelwerk.
  • Stabiel en robuust.

Het Canadese LUMENPULSE heeft een uniek systeem ontwikkeld waarbij de input van traditionele besturingssystemen als dimmers, 1-10 Volt, Dali en DMX worden vertaald naar een digitaal signaal. Dit signaal wordt volgens een powerline principe over het reeds aanwezige 230 Volt voedingskabelsysteem gestuurd en kan zo LED armaturen aan/uit schakelen, dimmen of van kleur laten veranderen.

De armaturenseries Lumenline en Lumencove kunnen daarmee op zeer eenvoudige wijze worden geïntegreerd in binnenverlichtingssituaties, terwijl met de armaturenseries Lumenfacade en Lumenbeam op zeer eenvoudige wijze aanlichtingen in de buitenruimte naar een hoger niveau gebracht kunnen worden.

Lumenline Lumencove Lumenfacade Lumenbeam

Vanzelfsprekend wordt met de hoog rendement LED-armaturen energie bespaard en wordt de besparing nog groter als het de armaturen aan een lichtmanagementsysteem worden gekoppeld. De lichtsturing maakt het mogelijk om de verlichting in de ruimte aan te passen aan het gebruik van de ruimte.

Industrielicht ziet grote mogelijkheden in de toepassing van Lumentalk in de buitenruimte.

Bestaande armaturen kunnen 1 op 1 worden vervangen en op het reeds aanwezige lichtpunt over het lichtnet worden aangestuurd. Er kan dan niet alleen gedimd worden, de mogelijkheid tot kleurwisseling voegt ook nog eens een extra dimensie toe.

Met LUMENPULSE Lumentalk is het bijzonder eenvoudig om uw bestaande installatie op te waarderen naar een energiezuinig, volledig dynamisch en beheersbaar verlichtingsplan.

                             

Voor meer informatie contact: onze buitendienst adviseurs.


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl