Industrielicht

Nieuws

LED verlichting gemeentehuis Lansingerland


Rondom het nieuwe gemeentehuis van de gemeente Lansingerland te Bergschenhoek, heeft Industrielicht B.V. diverse LED verlichtingen geleverd om de trappen uit te lichten alsmede de twee toegangsbruggen.

Het ontwerp van het gebouw en inrichting van het omliggende terrein is van de hand van Hans van Heeswijk architecten. Centraal in het ontwerp staat transparantie en licht. De gerealiseerde verlichting sluit daar prima op aan.

Opvallend zijn de twee toegangsbruggen naar het gemeentehuis. Deze worden ’s avonds extra geaccentueerd door de twee kleuren licht welke in de RVS Ballasters zijn aangebracht. Industrielicht B.V. heeft hiervoor per ballast twee LED-strips aangebracht in de kleuren warmwit en blauw. In opdracht van de leverancier van de leuningen (Vconsyst) heeft Industrielicht B.V. ook de volledige installatie verzorgd.

 

Daarnaast zijn in alle trapleuningen op het gehele terrein, inclusief de leuningen bij de invalidelift, LED armaturen gemonteerd van het fabricaat WILA, type LED PUCK. Deze unieke mini LED armaturen zijn vervaardigd van RVS (evt. ook verkrijgbaar in aluminium) en passen in alle leuningen met een diameter vanaf Ø 38mm tot Ø 100mm., met een minimale wanddikte van 1.5mm.

 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl