Industrielicht

Nieuws

Deelname Dag van de Sport accommodaties


Dag van de Sport accommodaties: Industrielicht B.V. is op 7 maart 2013 in Houten aanwezig met een stand in hal 2, nummer 2.061. Registreer u hier en ontvang een gratis toegangsbewijs.

                                                                    

Met het brede verlichtingsprogramma’s van Industrielicht B.V. is voor vrijwel iedere sport, zowel binnen als buiten, een lichtoplossing te bedenken en te realiseren.

Zowel binnen als buiten Nederland heeft Industrielicht B.V. in meerdere voetbalstadions de veldverlichting mogen leveren naar de nationale en internationale standaard van soms wel 1.400 Lux verticaal. Maar ook projecten als de drafsportbaan Duindigt en het gerenoveerde Olympisch Stadion mag tot de gerealiseerde projecten gerekend worden.

             

Maar uiteraard ben u voor de verlichting van velerlei overige sportcomplexen van groot tot klein formaat bij Industrielicht B.V. aan het goede adres.

De afgelopen jaren heeft Industrielicht B.V. een aanzienlijk aantal zwembaden mogen verlichten. Sterke troef daarbij is het verlichtingsprogramma van NORKA, waarbij met de armaturenseries London en Dublin vanwege de hoogrendement spiegeloptieken zeer efficiënte installaties konden worden gerealiseerd.

Met de vertegenwoordiging van mastenfabrikant PETITJEAN is Industrielicht B.V. ook in staat om complete lichtinstallaties te leveren, waarbij zelfs van masten tot 40 meter tot de mogelijkheden behoren.

Voor uw sportcomplex heeft Industrielicht B.V. de mogelijkheden om aan de hand van specifieke normen een lichtplan uit te werken en te visualiseren.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs om voor uw accommodatie een verlichtingsadvies te vragen.

Voor meer informatie contact: Henk Dobbelaar en Jacqueline Westerbeke.


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl