Industrielicht

Nieuws

Industrielicht en EWO


In 1984 beginnen de activiteiten als fabrikant van metaalverwerkingsproducten. De speciale fascinatie voor licht en technologie leidde in 1996 tot de oprichting van EWO.

EWO ontwikkelt en produceert hoogwaardige verlichtingssystemen voor openbare ruimtes en grote terreinen. Doorslaggevend criterium hierbij: het energieverbruik. EWO heeft een LED-module ontwikkeld die het gemiddelde energieverbruik tot ca. 80% vermindert. Deze module wordt op de markt gebracht onder de naam COR-light.

EWO’s innovatieve assortiment is altijd in ontwikkeling door de suggesties van creatieve architecten en lichtontwerpers. EWO is sterk betrokken bij indirecte verlichtingssystemen die aanzienlijk kunnen bijdragen aan een verfijnd verlichte ambiance.

EWO beschouwt zichzelf als een partner voor ontwikkeling van geïntegreerde en goed aangelegde lichtoplossingen. EWO biedt complete verlichtingsplannen, innovatieve verlichtingsoplossingen en individueel design.

Naast verlichting heeft EWO een eigen lijn straatmeubilair ontworpen en geproduceerd. Speciaal is de toepassing van LED verlichting in de elementen.

Voor meer informatie: contact Harrie Langerhuizen of Michael Harmanus.


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl