Industrielicht - Actueel nieuws
Industrielicht

Nieuws

Industrielicht met Aubrilam op Greenport Venlo.


Development Company Greenport Venlo (DCGV) is het ontwikkelbedrijf van Greenport Venlo. DCGV richt zich op de sectoren agro, voeding, handel en logistiek. Aandachtspunten bij Greenport Venlo zijn innovatief, duurzaam en Cradle-to-Cradle. Met betrekking tot energie dient dit duurzaam opwekt te worden, is het streven CO2 neutraal en moet het de natuurlijke schakel zijn met bedrijvigheid. In dat kader ontwikkelt DCGV en de gemeente Venlo ontwikkelen samen het in totaal 340 ha grote bedrijventerrein Trade Port Noord.
 
                      

Op basis van een marktconsultatie (door Ziut) is het INDUSTRIELICHT gelukt bij de laatste overgebleven partijen te komen voor de levering van openbare verlichting in de eerste fase van dit terrein. Uiteindelijk is er gekozen voor het concept van houten lichtmasten van het fabricaat AUBRILAM, voorzien van zonnepanelen en duurzame LED verlichting. Op basis van het programma van eisen voldeed Industrielicht het beste aan deze criteria.
 
De eerste fase van het project omvat 133 Moshi XL masten met lichtpunthoogte 8 meter en 31 Moshi XL masten met een lichtpunthoogte van 6 meter. Alle masten zijn geschikt voor montage van een Hareon zonnepaneel welke het opgewerkte vermogen (ca. 165kWh/jaar) via een “inverter” terug brengt in het voedingsnet. Bij deze eerste fase worden 47 masten voorzien van een zonnepaneel.
 
De keuze van houten lichtmasten van AUBRILAM is gebaseerd op duurzaamheid en kwaliteit. Kenmerkend voor de masten van AUBRILAM: “It’s Wood! It’s Beautiful! It lasts! It’s Eco-Friendly! It’s Easy to Maintain!”

Eind September/begin oktober zullen de masten geplaatst worden en de hoofdtoegangswegen en bedrijfstoegangswegen voorzien zijn van dynamische LED verlichting.

Voor informatie: Harrie Langerhuizen 06-12542163.


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl