Industrielicht - Actueel nieuws
Industrielicht

Nieuws

Hess CityElements op plein World Forum Den Haag.


Industrielicht heeft in samenwerking met DS Landschapsarchitecten het lichtplan gemaakt voor de openbare ruimte in het project The Hague World Forum (THWF). De eerste fase tussen het World Forum Congress Centre en het nieuwe Europol gebouw is op dit moment in uitvoering.  

Speerpunt in het ontwerp van DS  Landschapsarchitecten is het thema ‘verbinden’. DS wil in het gebied een duinpark aanleggen met een promenade van Gemeentemuseum, via Catsheuvel en Europol tot aan het Churchillplein. Daar kijkt de bezoeker uit over het eindpunt van de wandelroute: het Joegoslavië Tribunaal. De zachte sfeer van de duinen zal vloeiend overgaan in de meer stedelijke sfeer van het World Forum plein.  Deze vloeiende lijn komt ook terug in de hoogtes van de toegepaste verlichtingscombinaties van Hess variërende tussen 4.5 meter en 12.0 meter

Industrielicht heeft een lichtontwerp gemaakt met de CityElements van HESS.  Met deze verlichtingscombinaties CityElements is het mogelijk diverse sferen te creëren met accentverlichting naast de algemene functionele verlichting. De eerste masten zijn reeds geplaatst.

                    


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl