Industrielicht - Actueel nieuws
Industrielicht

Nieuws

Long life lichtbronnen Venture.


Venture Lighting

VENTURE LIGHTING is het snelst groeiende verlichtingsbedrijf in de wereld met halogeen-metaaldamplampen en de enige die hierin is gespecialiseerd. Sinds 1983 heeft VENTURE een constante stroom aan nieuwe systemen gecreëerd voor de verlichtingsmarkt.
Het gamma van geoptimaliseerde lichtbronnen en voorschakelapparatuur, inclusief het revolutionaire Uni-Form puls/start systeem, is gegroeid om toegepast te worden in lichtbron wattage vanaf 35W tot 2000W.  Deze unieke focus biedt u de perfecte verlichtingsoplossing.
VENTURE LIGHTING: halogeen metaaldamplampen met keramische brander.

  VENTURE CM-City lamp.  

De VENTURE CM-City is een compacte buisvormige lamp die ontworpen is om voor buitenverlichting hoge prestaties en efficiency the combineren met lage onderhoudskosten. Vergeleken met andere ‘witte’ lichtbronnen kan de energiebesparing variëren van 35 tot 70%.

De VENTURE CM-City lampen produceren een warm-witte kleur, een verbeterde kleurweergave, een verbeterd zicht voor rijdend verkeer en voetgangers en resulteert bovendien in een heldere en uitnodigende ambiance van de omgeving.

De VENTURE CM-City is leverbaar in een 45W, 60W, 90W en 140W uitvoering. De lampen zijn leverbaar in een compleet systeem waarbij gebruik gemaakt wordt van VENTURE’S geavanceerde Ventronic Ballast voor maximale efficiency of kunnen worden toegepast in systemen met apparatuur van andere fabrikanten. De CM-City kunnen worden geleverd met een PGZ-12, E27 of E40 lampvoet.

Naast de energiebesparing door een betere efficiency reduceren de VENTURE CM-City lampen ook nog eens de onderhoudskosten als gevolg van de lange levensduur en de lage depreciatiefactor. 
Door de hoge prestatie is het bovendien mogelijk te kiezen voor een grotere afstand tussen de masten. Hierdoor worden investeringen lager met als gevolg lagere beheerskosten en kortere terugverdientijden.

  VENTURE ECO WATT lamp.

De nieuwe VENTURE ECO WATT halogeen metaaldamplampen bieden een directe retrofit oplossing voor bestaande halogeen metaaldamplampen maar hebben een sterk verbeterde kleurweergave. Hierdoor zijn de lampen ideaal voor zowel het realiseren van energiebesparing als het opwaarderen van de bestaande verlichting naar een clean superieur wit licht door het heel simpel uitwisselen van lampen.

De VENTURE ECO WATT lampen leveren direct een energiebesparing van 10% op wanneer de lampen direct in een schakeling voor halogeen metaaldamplampen  met lampenstroom voor kwikdamplampen. Zonder dat de apparatuur moet worden vervangen of er aanpassing aan de spiegels moeten worden gedaan. Met deze lampen kan een installatie tegen lage kosten worden opgewaardeerd met een snelle terugverdientijd.

De VENTURE ECO WATT zijn leverbaar in een 225W en 365W om respectievelijk 250W en 400W halogeen metaaldamplampen te vervangen. Bijkomen voordelen zijn de snellere ontsteek- en her-ontsteektijd en een significant verbeterde verlichting met betere kleurweergave. Hierdoor ontstaat een meer helder en natuurlijk licht.

  VENTURE TWIN-ARC.

De Twin ARC lampen van VENTURE bieden twee maal de gemiddelde levensduur van de standaard puls start lampen. De combinatie van de hoge lumen/watt verhouding van 105 lumen/watt en een gemiddelde levensduur van tot 40.000 uur maakt de lamp uitermate geschikt voor toepassingen waar lampvervanging moeilijk en/of zeer kostbaar is.


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl