Industrielicht

Nieuws

Energiebesparing met Sécurlite armaturen.


SÉCURLITE is een Franse onderneming die vanuit haar ervaring met de vertegenwoordiging van extreem vandaalbestendige producten een eigen armaturenlijn heeft ontwikkeld. In korte tijd is SÉCURLITE uitgegroeid tot marktleider in Frankrijk op dit gebied.
Voor scholen en zorginstellingen heeft SÉCURLITE een aantal vriendelijk ogende series als de Voila en Bang ontwikkeld. Deze armaturen kunnen worden geleverd met sensoren die de verlichting terugschakelen naar een vooraf ingesteld minimaal verlichtingsniveau wanneer gedurende een eveneens in te stellen periode geen beweging wordt gedetecteerd. Ideaal voor bijvoorbeeld de keukenruimte in de appartementen van verzorgingstehuizen. Een enorme energiebesparing zonder in te leveren op veiligheid!

Specifiek voor de openbare ruimte waar ook de vormgeving van het armatuur een rol speelt heeft SÉCURLITE series als o.a. de Rondo, Izu en Buda ontwikkeld. Fraai vormgegeven armaturen met een buitengewoon hoge graad van vandaalbestendigheid.

Voor tunnels, onderdoorgangen, maar ook het gevangeniswezen heeft SÉCURLITE een aantal functionele series ontwikkeld zoals de Titan, Brikette, ASL, etc.. Ook deze armaturen zijn uit te voeren met LED-verlichting en bijzondere opties zoals camerabewaking.  

Een korte introductie van SECURLITE vindt u via onderstaande link:

                                                   


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl