Industrielicht

Nieuws

Dynamische aanlichting van reclamemast


Op de A15 ter hoogte van Gorinchem is een reclamemast gebouwd op het terrein van Van de Wiel services BV door de firma Reclamast BV.

Op het verzoek van Reclamast BV hebben wij de eisen en wensen vertaald in een lichtontwerp. De opdrachtgever heeft met het ontwerp van de mast en de wensen die opgesteld zijn een kwaliteitsnorm gesteld die uitdagend te noemen is. Om recht te doen aan het ontwerp en de eisen en wensen van de opdrachtgever is in tegenstelling tot de gebruikelijke toegepaste conventionele verlichting gebruik gemaakt van twaalf stuks 200 Watt LED armaturen die de drie verticale reclame vlakken aanlichten met een hoge verlichtingssterke en een gelijkmatigheid van 0.88.

Alle drie de zijde van deze mast zijn op de gelijke wijze aangelicht. Om de mast extra elan te geven en een landmarkt te creëren is er door de opdrachtgever voor gekozen om ook in de avond en nacht de mastconstructie in het oog te laten springen. Hierbij is gebruik gemaakt van een Lumenbeam RGB armatuur van het merk Lumenpulse met een smalle bundel en een lumentone aansturing. Door dit armatuur aan de binnenzijde van de mast te plaatsen wordt de mast in de diverse vaste kleuren of desgewenst in dynamische scene’s aangelicht.

 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl