Industrielicht - Actueel nieuws
Industrielicht

Nieuws

REELTECH Object- en armatuurliften: Sterk in beweging!


REELTECH biedt een groot gemak bij het onderhoud aan installaties en het wisselen van reclame-uitingen/thema’s op plaatsen welke vanwege bouwkundige of verkeerstechnische situaties  moeilijk bereikbaar zijn. De liften van REELTECH zijn eenvoudig te programmeren en te bedienen en maken de inzet van kostbare hoogwerkers of steigers volledig overbodig. 
 
Veilig werken

Een uiterst geringe kans op beschadiging van kostbare vloeren en minimaal oponthoud van verkeersstromen in gebouwen zijn een paar van de voordelen welke de inzet van de REELTECH liften met zich meebrengt.

Onderhoudsgemak
 
  

De REELTECH liften zijn van oorsprong ontwikkeld om eenvoudig onderhoud en vervanging van lichtbronnen in verlichtingsinstallaties op moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen uitvoeren. Maar ook aan LED installaties dient regelmatig onderhoud te worden gepleegd om het maximale rendement te behouden. 
 
Brede inzetbaarheid  
 
  
 
Naast de inzet van de liften in verlichtingsinstallaties kan bij de toepassing van de liften ook worden gedacht aan bijvoorbeeld: 
  • Bewakingscamera’s
  • Rookmelders
  • Reclameobjecten
  • Energiepunten in scholen/laboratoria
 
Bij reclameobjecten kan bijv. gedacht worden aan grote decoraties tijdens de feestdagen als Sinterklaas of Kerstmis in warenhuizen of winkelcentra. Maar ook het wisselen van thema’s in bijvoorbeeld ziekenhuizen wordt een stuk eenvoudiger. Voor beurscomplexen is het eenvoudig om faciliteiten te bieden voor reclame uitingen van exposanten.
 
 
Nieuwe ontwikkelingen: Uiterst compacte Miniliften
 
 

Voor meer decoratieve toepassingen in bijvoorbeeld de vide in kantoren of scholen heeft REELTECH een tweetal nieuwe series ontwikkeld:
 
  • REELTECH Mini Standaard
  • REELTECH Mini Multicontact
 
Deze uiterst compacte varianten hebben dezelfde features als de grotere uitvoeringen en zijn geschikt voor gewichten tot max. 6kg. en een max. lifthoogte van 15m.. De Multicontact uitvoering maakt het mogelijk armaturen met bijv. DALI, noodverlichting en andere speciale apparatuur in te zetten.
 
Bijzondere toepassingen
 
Op de website www.reeltech.eu worden regelmatig nieuwe gerealiseerde toepassingen van REELTECH gepubliceerd. Een aantal bijzonder voorbeelden:
 
 
Monument Battle of the Nations te Leipzig
 
  
 
In de nok van dit immense monument zijn twee REELTECH liften gekoppeld om onderhoud te kunnen plegen aan een armatuur wat op een hoogte van 60 meter is bevestigd.
 

Kahärato Helsinki treinstation
 
 
 
Het spoorwegstation Kahäroto te Helsinki verbindt het 18 km. spoorweg tracé met het vliegveld Helsinki-Vataa. Dagelijks maken meer dan 400.000 personen gebruik van dit tracé. De verlichting boven de 70 meter lange roltrappen is bevestigd aan REELTECH liften voor snel en efficiënt onderhoud.
 
 

terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl