Industrielicht

Nieuws

SILL introduceert hoogwaardige LED vlakstraler voor grote terreinen


SILL Leuchten GmbH uit Berlijn, gerenommeerd fabrikant van verlichtingsarmaturen  in Nederland vertegenwoordigt door Industrielicht B.V. , introduceert een nieuw armatuur voor het verlichten van grote terreinen, zoals containerterreinen, rangeerterreinen, vliegvelden, etc..

SILL produceert het licht van de toekomst voor buitenverlichtingsprojecten waarin hoge eisen worden gesteld aan lichttechniek en zet daarmee met conventionele en innovatieve LED techniek grote projecten in duurzaam licht.

SILL staat voor kwaliteit, vormgeving, innovatie en een consistent leveringsprogramma. De lat ligt dan ook altijd hoog bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe vlakstraler, die de type aanduiding 177 krijgt, heeft SILL de nieuwste technieken aangesproken om ook op basis van LED techniek een toonaangevende rol te blijven spelen in deze markt.

Zo wordt de basis voor de lichttechniek gelegd door speciale lenzen waarmee het licht op efficiënte wijze wordt verspreid, zorgt optisch glas voor een optimale transmissie en is een behuizing ontwikkeld van een hoogwaardige aluminium legering voor een goede warmtehuishouding. En uiteraard is ook de aansturing  van de LED-modules ingericht naar de toekomst.

Het resultaat is een vlakstraler waarmee SILL opnieuw de standaard bepaalt voor wat betreft kwaliteit en prestaties op het gebied van duurzaam en efficiënt verlichten van grote terreinen.

De accountmanagers van Industrielicht B.V. komen deze  en andere ontwikkelingen graag nader bij u toelichten.  

 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl