Industrielicht - Actueel nieuws
Industrielicht

Nieuws

Industrielicht - Voor elk bedrijfsterrein en terminal de juiste verlichting


Industrielicht heeft de afgelopen 44 jaar, honderden hectaren aan terreinen en terminals verlicht. Wij zijn inmiddels een vertrouwd verlichtingsspecialist voor diverse industrie- en havengebieden.

Het verlichten van bedrijfsterreinen en (haven)terminals vraagt om de nodige expertise. Er moeten de juiste keuzes gemaakt worden als het gaat om de verlichtingssterktes, containerlocaties, atmosferische omstandigheden (zoals bijvoorbeeld zeelucht, vervuiling in de lucht), posities en masten, enz.

Industrielicht maakt een ontwerp, onderbouwd met lichtberekeningen. Met analyses van lichthinder tot de dimensionering van de lichtmast. Het verlichtingsontwerp is conform de NEN-NORM 12464-2 zodat logistieke activiteiten, op- en overslag, zonder belemmering 24/7 veilig en optimaal kunnen plaatsvinden.

Tot ons leveringsprogramma behoren (LED)armaturen, lichtbronnen en lichtmasten. Desgewenst kan Industrielicht een Turn-Key oplossing verzorgen.

In 2015 heeft Industrielicht diverse bedrijfsterreinen en terminals weer verlicht. Hieronder een overzicht van de projecten:


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl