Industrielicht - Actueel nieuws
Industrielicht

Nieuws

NORKA zoekt grenzen op
Overal waar hoge eisen aan armaturen worden gesteld is NORKA op zijn plaats.

In het conventionele tijdperk wist NORKA met de armaturen voor fluorescentielampen de hoogst denkbare rendementen te realiseren, waardoor projecten met maximale efficiency werden verlicht.
ook in dit LED tijdperk legt NORKA de lat wederom erg hoog als het gaat om maximale efficiency van armaturen. De armaturen van NORKA vormen een unieke combinatie van hoog rendement, optimale lichttechniek, afdichtingswaarde en natuurlijk ook maximale duurzaamheid.
In een continue samenspraak met gebruikers heeft NORKA armaturen voor speciale toepassingsgebieden ontwikkeld. Zoals koude- en hittebestendige armaturen, smeerkuilarmaturen, vandaalbestendige armaturen, IP69K armaturen en ammoniakbestendige armaturen.

COESFELD- ammoniakbestendige LED armaturen

Speciale aandacht voor de armaturenserie COESFELD. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor de (pluim-) veehouderij. In deze branche zijn de armaturen vrijwel continu blootgesteld aan ammoniak houdende dampen, welke funest kunnen zijn voor elektronica en afdichtingsmaterialen. Bij de armaturenserie COESFELD zijn de armaturen op cruciale punten voorzien van ammoniakbestendige materialen. Ook in de veehouderij is het verduurzamen van de productie een belangrijk onderwerp. De ammoniakbestendige LED-armaturen met richtbare hoog efficiënte LED-modules, extreem lange levensduur en DALI dimtechniek, kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

                                                    
 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl