Industrielicht

Nieuws

Een lichtontwerp is duurzaam
Voor het maken van een lichtontwerp, voor een binnen - of buitenruimte, kijken we naar de toepassingen die er zijn om duurzame lichtoplossingen te bieden. Een lichtontwerp moet voldoen aan de wensen en eisen van de eindgebruiker. Maar ook passend zijn in de omgeving met een duurzame oplossing.
Het Pantheon is een van de oudste lichtontwerpen in Rome. Een duurzaam ontwerp die al meer dan 2000 jaar lang naar behoren functioneert.

                                       

Toepassing Light-scan voor passend lichtontwerp

Industrielicht maakt voor u passende lichtontwerpen. Middels een light-scan wordt een analyse van het project gemaakt. Hiermee wordt een visie ontwikkeld van waaruit een lichtontwerp of beleid, programma van eisen, wordt opgemaakt. Een lichtontwerp is niet een lichtberekening alleen. Het is het in beeld brengen van mogelijkheden voor een lichtoplossing binnen een project. Een lichtontwerp kan creatief vormgegeven zijn maar moet ook functioneel en technisch kloppen. Alles is afhankelijk van de uitgangspunten voor een ontwerp. Het geeft u als architect, adviseur en opdrachtgever inzicht in de mogelijkheden die er zijn binnen het gestelde budget voor uitvoering.
Het maken van een lichtontwerp is niet vrijblijvend. Met kennis en “know how” wordt een ontwerp tot en met de uitvoering verzorgd. Het is het samen aangaan van een traject om te komen tot een goed uitgangspunt voor uitvoering. Er is specifieke aandacht voor onderzoek en vormgeving.

Light-scan Portfolio Industrielicht

Op dit moment is Industrielicht verantwoordelijk voor de lichtontwerpen van onder andere: het plein voor het nieuwe stadskantoor in Venlo, voorterrein City Auditorium te Kampen, de NW. Emmasingel in Eindhoven, het buitengebied van de Blauwestad in de provincie Groningen en de Willemshaven van de gemeente Harlingen te Friesland. Al deze projecten zijn middels een light-scan uitgevoerd.
 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl