Industrielicht

Nieuws

KLIK, Leuningverlichting met lopend licht


KLIK Systems is al meer dan 30 jaar een familie productiebedrijf  met uitstekende maatoplossingen.  Garantie van hoge kwaliteit aan architecturale lineaire of punt verlichtingsarmaturen. Binnen het KLIK designteam is alleen al meer dan 50 jaar ruime ervaring aanwezig.

KLIK producten zijn voorzien van de laatste lichttechnologie, elektronische voorschakelapparatuur, recyclebaar aluminium behuizingen, mogelijkheid om het armatuur op basis van functionaliteit te optimaliseren waardoor het aantal armaturen geminimaliseerd wordt en het energieverbruik om laag gaat!

De  projectenlijst van KLIK omvat diverse marktsegmenten;  gezondheidszorg, kantoren, onderwijsvoorzieningen, detailhandel, horeca en openbare ruimtes in  Nederland en over de grens. Industrielicht is trost de producten van KLIK in Nederland te kunnen toepassen.

Vooral de leuningverlichtingsarmaturen met unieke eigenschappen, doordachte lichttechniek, aandacht voor lichthinder, verblinding en voorzien van sensortechnieken om licht op aanvraag te realiseren, is uniek voor Nederland.

Laat u verrassen en klik op onderstaande link.

                               
 
 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl