Industrielicht

Nieuws

Team Almere winnaar Light Challenge 2015


Op 2 juli 2015 vond in Theater De Lindenberg in Nijmegen de ontknoping plaats van de innovatiewedstrijd voor openbare verlichting. Het team Spot van Almere is door de jury als beste beoordeeld en wint daarmee de Light Challenge 2015.

Elf teams namen de Light Challenge 2015 uitdaging aan om een nieuw lichtconcept voor een stadscentrum te ontwerpen. In de competitie tussen negen steden kwam het ontwerp van het team Almere als beste uit de strijd. De gemeente Almere onderzoekt of het ontwerp daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden.

Zie hier hun prachtige presentatie voor het marktplein in Almere-haven.
 
                 
 
De jury roemde het ontwerp van de tweedejaars studenten industriële productontwikkeling aan Windesheim Flevoland als een complete lichtoplossing voor het marktplein in Almere-haven.

De kans dat SPOT daadwerkelijk wordt gerealiseerd is zeer waarschijnlijk. Dat was ook het voornaamste doel van het team. Samen met Hess gaat Industrielicht deze uitdaging aan.

Van harte gefeliciteerd Ruben Boelhouwers, Nathalie Houben, Marissa da Thesta Jacobs de Bok, Dustin Vos en natuurlijk hun coach Carlijn Timmermans. Het was Industrielicht een genoegen als partner jullie te ondersteunen.


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl