Industrielicht

Nieuws

Nieuwe brochure WILA


De nieuwe WILA Catalogus C1 is uit.

Een catalogus toegespitst op lichtplanners en mensen die zoeken naar unieke verlichtingsoplossingen.

Klanten en ontwerpers moeten een snel overzicht hebben, met duidelijke productcategorieën, logische dataopbouw en niet te vergeten inspiratie.
Met de nieuwe catalogus, voorzien van de nieuwe huisstijl, heeft onze LED specialist WILA, een nieuwe benadering gekozen door een geheel nieuwe en heldere opmaak te kiezen voor hun catalogus.
 
                   
 
Bestaande klanten en degenen die precies weten wat ze willen, profiteren van de duidelijke structuren in de catalogus. Gebruiker-georiënteerde overzichten helpen om snel de juiste productpagina te vinden. Een belangrijk kenmerk omdat de catalogus veel nieuwe producten omvat, bijgewerkte productfamilies, evenals de WILA portfolio in zijn geheel; gebaseerd op de nieuwste LED-technologie en de hoogste productiekwaliteit.

Specifiek voor de lichtontwerpers, planners en architecten bevat de gedrukte catalogus alle nodige foto metrische gegevens en productinformatie. Evenals de noodzakelijke operationele apparatuur, optieken, beton gemonteerde hulpstukken of pendel systemen om het bestelproces te vereenvoudigen.

In het geval dat er meer informatie vereist is, sluit de zogenaamde 'Quick Codes' in de catalogus direct aan op de website van WILA. De codes leiden rechtstreeks naar de productgroep, waarin extra informatie en downloadgegevens te verkrijgen zijn.
Echter, voordat de opdracht komt is er eerst een idee en dus laat de catalogus van WILA de diversiteit van de lichtwereld zien. Toepassingsvoorbeelden en visualisaties tonen hoe architectuur en licht samen werken en overgebracht worden in echte impressies van het effect van WILA armaturen.

Het verkoopteam van Industrielicht komt graag bij u langs om de nieuwe catalogus te presenteren.

terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl