Industrielicht - Actueel nieuws
Industrielicht

Nieuws

Griven: Paint with light


 Persbericht:
“De Nordeon groep, een toonaangevende Europese verlichtingsfabrikant, heeft haar productaanbod en dienstenportfolio verder uitgebreid met de strategische overname van het Italiaanse bedrijf Griven. Griven is gespecialiseerd in architecturale verlichtingsoplossingen en vormt een uitstekende aanvulling op de portfolio van Hess en voor architecten en lichtontwerpers wereldwijd. Als onderdeel van de Nordeon groep zal Griven zelfstandig onder de zelfde naam en met het zelfde managementteam blijven opereren vanuit Castel Goffrede in Italië”.


Introductie GRIVEN:
Als een van de meest dynamische en succesvolle fabrikanten in de architecturale verlichtingsmarkt, is Griven S.r.l. “World Lighting Challenge” uit Italië steeds in meer landen actief. Griven heeft een internationale ambitie, welke nu ook in Nederland verder uitgedragen wordt.
 
Bij Griven werken ze hard aan het opbouwen en onderhouden van een reputatie als “Italian Manufacturer of Choice” om ervoor te zorgen dat hun expertise en know-how vertaald wordt in de meest efficiënte, duurzame en betrouwbare architecturale verlichtingsoplossingen.

Door hun inspirerende engineering ,verkoopkracht, breedte van hun productportfolio en de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen voor speciale lichtontwerpen te maken, is hun visie gedreven door de ambitie om duurzame, professionele en wederzijds winstgevende samenwerkingen op te bouwen.


 
Productoverzicht:
Waar de meesten ophouden gaat GRIVEN verder. Het productenpalet wordt toegepast voor gebouwen, grote objecten, openbare ruimtes, waterpartijen en/of natuurhistorische plekken.Kenmerken van GRIVEN producten
:
GRIVEN onderscheidt zich van de overige leveranciers voor architectonische outdoor lighting. Een uitgebreid overzicht van de voordelen van GRIVEN vindt u in onderstaand document:
 
                          

terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl