Industrielicht

Nieuws

Lumenbattle Light-Challenge team Almere in Dordrecht


Op 23 maart 2015 zijn de studenten van het Light Challenge Team Almere de Lumebattle aangegaan in het Dordrechts museum met Lumenpulse.

In samenwerking met Unique Brands organiseerde Industrielicht de twee editie van de Lumenbattle in Dordrecht.  Naast het Light-Challenge team Almere waren er in totaal meer dan 30 genodigden uit de verlichtingsbranche aanwezig om getuige te zijn van de mogelijkheden en visie van Lumenpulse.

Om 15.30u. was het Almere team aanwezig. Na een team spirit overleg zijn ze gaan horen wat illuminatie verlichting inhoud. Tijdens een lezing van Nicolas Occhionero, senior Director van Lumenpulse, werd hun duidelijk gemaakt wat Lumen en Candela’s betekenen voor dit bedrijf en hun producten. Tevens kon men kennis maken met een uitleg van ontwerp en uitvoering van een illuminatie ontwerp van de “oude haven” in Harlingen door Richard Out, Licht designer bij Industrielicht.

Na een verzorging van de inwendige mens is men aan het werk gegaan om een ontwerp middels LED stralers (Lumenbeam) en lineaire LED armaturen (Lumenfacade) uit te voeren in de grote museum tuin. Men kon daarbij zelf ervaren wat licht, in kleuren en intensiteit kunnen doen met gevels en bomen. Maar vooral het ontmoeten van lichtontwerpers en designers gaf hen duidelijk aan wat licht kan betekenen in de buiten ruimte.

In de latere uurtjes werd er afscheid genomen en ging men enigszins verlicht huiswaarts.

Om u een impressie te geven van deze middag en avond klik op onderstaande afbeelding:

                              
 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl