Industrielicht

Nieuws

Facadeverlichting met ACDC dynamisch wit


De Knightsbridge Estate is een van Londen's meest prestigieuze bestemmingen, gelegen op een van de meest gewaardeerde en bezochte locaties.  Dat dit architectonisch erfgoed al meer dan 500 jaar bestaat is duidelijk zichtbaar door de diverse bouwstijlen. Het bevat een half miljoen vierkante meters aan winkels, kantoren, hotels en woonruimte.

De uitdaging van de lichtontwerpers van GIA Equation was een lichtplan te maken waarbij de eenheid van de gebouwen geaccentueerd werden doch met behoud van hun eigen karakteristieken en passende in deze uitzonderlijke wijk van Londen.

Uiteindelijk is de ontwerp oplossing gevonden door LED armaturen van ACDC toe te passen met gecontroleerde dynamische witte LED’s met een kleur bereik van 2700K tot 6500K. Met deze oplossing is het mogelijk de kleur wit af te stemmen op de toegepaste bouwmaterialen van elke gevel en aangepast kan worden in elk seizoen. De Extra RGB functies van deze ACDC LED armaturen in de raamkozijnen zorgen voor kleur effecten tijdens speciale events.

      

Een verbluffend resultaat van hoe de LED kleur op de gebouwen met de seizoenen verandert en haar eigen sfeer en emotie creëren.

Toegepast zijn de ACDC  LED armaturen types FINO, PLAZA en BLADE.
 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl