Industrielicht

Nieuws

Technilum, “Urban Lighting Furniture”


TECHNILUM is een Franse onderneming, gespecialiseerd in klantgerichte oplossingen met innovatieve producten en is in staat optimaal samen te werken bij de realisatie van hoogwaardige projecten.

       
      

TECHNILUM: expert met een eigen product, gericht  op creativiteit, innovatie en design! TECHNILUM ontwerpen dragen bij aan de totstandkoming van hoogstaande onderscheidende openbare ruimtes binnen stedelijke omgeving en architectonische gebieden.
De producten zijn duurzaam vervaardigd uit hoogwaardige aluminium materialen (conische-, cilindrische- en extrusieprofielen) , 100% en eindeloos te recyclen volgens het “Cradle to Cradle” concept.

Volgens een creatieve en inventieve logica produceert het familiebedrijf "prêt-à-porter" en "haute couture" collecties.
Het multifunctionele karakter van de masten is onderdeel van de TECHNILUM® gedachte dat masten volgens de laatste trends als  inrichtingselement toegepast kunnen worden. Elementen zoals bewegwijzering, prullenbakken, camera’s, banners en/of  reclame-uitingen kunnen worden toegevoegd aan de verlichtingscombinaties. Door goed te luisteren naar de voorschrijvers innoveert TECHNILUM constant en komen zij gezamenlijk tot een gegarandeerd perfect eindresultaat!

 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl