Industrielicht

Nieuws

Lumenbattle Meppel 2014


Op dinsdag 4 november 2014 werd de eerste Lumenbattle van INDUSTRIELICHT B.V.  gehouden.

In samenwerking met Unique Brands B.V. en LUMENPULSE werd op het terrein van de “Gasfabriek Meppel” een workshop “architectural lighting” verzorgd voor architecten, lichtontwerpers en adviseurs.

Met behulp van de uitstekende verzorging van “Gasfabriek Meppel” werden de deelnemers eerst geïnformeerd door Florian Schaubach van Lumenpulse over de mogelijkheden van dit van origine Canadese bedrijf. Eerst werd het uitgebreide armaturenpakket voor illuminatie belichting voor objecten in de openbare ruimte door hem gepresenteerd.

Vervolgens werd de workshop gestart. Plannen werden gemaakt met behulp van gevelfoto’s van “Gasfabriek Meppel”. Na deze planning werd een en ander geïnstalleerd in de buitenruimte.

  

Het was een succes. En zeker een positieve opstap naar:

             LUMENBATTLE 2015 DORDRECHT

Wij zijn erg ingenomen met de review die Kees van de Lagemaat heeft geschreven naar aanleiding van de Lumenbattle 2014:

“Een bijzonder aangename en kwalitatief hoogstaande avond was mijn bezoek aan de "Lumenbattle", georganiseerd door Industrielicht, Lumenpulse en Unique Brands, met het gastheerschap van Pieter Brink van B+O architecten in Meppel.

Door Lumenpulse werd een uitstekende presentatie gegeven van hun producten. Tijdens de "Battle", die zeker niet resulteerde in een gevecht tegen de gedemonstreerde armaturen, werd duidelijk dat uit de Lumenpulse armaturen een hoge veelzijdigheid van lichtkarakters kon worden gegenereerd.

Vooral de Graze achtige diversiteit geeft een lichtontwerper een goede tool in handen. Ook de veelzijdigheid, binnen een stabiele consequente led-techniek, van de Lumenbeam familie belooft veel goeds in het gebruik voor zowel exterieur als interieur projecten.


Ik was in ieder geval onder de indruk”.

 

Groet,

Kees van de Lagemaat

Lichtontwerpers.nl

 


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl