Industrielicht

Nieuws

Nieuwe verlichting RET metrostation Capelsebrug


In navolging op RET metrostation Kralingse Zoom heeft INDUSTRIELICHT B.V. ook voor RET metrostation Capelsebrug de nieuwe LED verlichting mogen leveren via Terberg Totaal Installaties.
 

Naast de perrons zijn ook de transferruimtes voorzien van LED verlichting van INDUSTRIELICHT B.V. Voor deze ruimtes had de architect specifieke wensen ten aanzien van zowel lichtniveau als voor vormgeving, maar ook moest aan de eisen van de RET worden voldaan qua efficiency, afdichtingswaarde en slagvastheid. Het uitgebreide netwerk van toeleveranciers stelde INDUSTRIELICHT B.V. in staat om hier maatwerk armaturen te ontwikkelen die aan alle eisen en wensen voldoet.
 
Naast bovengenoemde ruimtes zijn ook de onderdoorgang, verblijfsruimte voor het RET personeel en de winkelruimte verlicht met armaturen uit het leveringsprogramma van INDUSTRIELICHT B.V. is de beste partner die u aan uw zijde kunt hebben voor de uitwerking van verlichtingsplannen voor industrie, openbaar vervoer, architectuur en de openbare ruimte, alsmede de inrichting daarvan met stadsmeubilair.

terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl