Industrielicht

Nieuws

Nieuwe website WILA is online.


De nieuwe website van WILA is vanaf 22 september online. Vanaf nu kunt u genieten van een website met veel nieuwe functies.

Op de vernieuwde website zijn veel wensen van klanten verwerkt. De productselectie geeft u in drie opties de relevante producten, verkregen uit 12.000 productcombinaties.

                        

Maar hoewel de nieuwe website uitgebreid is qua inhoud, heeft het een veel duidelijkere structuur dan voorheen.
Voor vrijwel alle producten zijn RFA bestanden, Ldt gegevens en BIM data te downloaden. De BIM (Building Information Modeling) data zijn aanzienlijk verbeterd en worden steeds belangrijker, vooral voor Europese architecten en planners.


Afgezien van de productselectie, zijn alle andere delen van de website geherstructureerd. Bijvoorbeeld, het kennisdeel bevat nu interviews uit WILA’s nieuws-brochures, de projectensectie is geüpdatet, en als u navigeert naar “media” vindt u koppelingen naar nieuws en sociale media.


Het schermontwerp is zodanig veranderd dat deze zich automatisch aanpast aan verschillende soorten applicaties, zoals smart Phone, tablet en PC.

Dit zijn slechts enkele van de meest belangrijke veranderingen.  Bezoek snel de nieuwe site van WILA en ontdek de vele nieuwe opties.


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl