Industrielicht - Actueel nieuws
Industrielicht

Nieuws

FRANKE INDUSTRIE GmbH nu bij Industrielicht


Industrielicht B.V. heeft haar hoogwaardige leveringsprogramma van verlichtingsproducten verder kunnen uitbreiden met FRANKE INDUSTRIE GmbH, fabrikant van topkwaliteit standaard en maatwerkmasten.

FRANKE INDUSTRIE GmbH is gevestigd in Stadtilm/Thüringen te Duitsland. Produceert al meer dan 20 jaar stalen masten en constructies voor projecten op het gebied van infra en inrichting/verlichting van de openbare ruimte. FRANKE INDUSTRIE werd vanuit Druten en later vanuit Waalwijk vertegenwoordigd in Nederland. Industrielicht heeft deze vertegenwoordiging per 1 september 2014 overgenomen.

Ontwerp, engineering en productie vindt van begin tot eind plaats in eigen productiehallen. FRANKE INDUSTRIE heeft een zeer modern machinepark met onder andere lasersnijmachines, zetbanken, lasrobots en transportmiddelen. Daarmee wordt een constante kwaliteit en betrouwbare levertijd gegarandeerd. Dit geldt ook voor grotere producties en naleveringen.

Door een voortdurende controle op alle fases in het productieproces en een strakke planning van alle processen kunnen afnemers overtuigd zijn van levering van de hoogste kwaliteit masten die in de markt leverbaar zijn.

            
     

FRANKE INDUSTRIE is gebouwd rond een team van hoog gekwalificeerde en toegewijde technici en ingenieurs en mede daardoor is men er in geslaagd grote waardering te oogsten in de Nederlandse markt bij overheid en ontwerpers van de openbare ruimte.

Vele vormgevers zagen hun soms bijzondere ontwerpen terug als duurzaam kwaliteitsproduct met een fraaie afwerking van bijvoorbeeld laswerk en naden.

Een groot aantal referentieprojecten in Nederland is terug te vinden in de brochure en op de website van FRANKE INDUSTRIE.

                

Het leveringspakket bestaat onder andere uit:

- Standaard voorraadmasten conisch en cilindrisch verlopend.
- Terreinverlichtingsmasten.
- Decoratieve masten.
- Maatwerk masten
- Kantelmasten voor verlichting en/of camera’s.
- Verkeersmasten (universele-, zweepmasten en portalen).
- Reclamemasten.
- Speciale constructies.

Laat u inspireren en download de onderstaande brochure van FRANKE INDUSTRIE GmbH.

         


terug


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl