World lighting challenge

Specialist in architecturale verlichtingsoplossingen

GRIVEN

Als een van de meest dynamische en succesvolle fabrikanten in de architecturale verlichtingsmarkt, is Griven S.r.l. “World Lighting Challenge” uit Italië steeds in meer landen actief. Griven heeft een internationale ambitie, welke nu ook in Nederland verder uitgedragen wordt.
 
Bij Griven werken ze hard aan het opbouwen en onderhouden van een reputatie als “Italian Manufacturer of Choice” om ervoor te zorgen dat hun expertise en know-how vertaald wordt in de meest efficiënte, duurzame en betrouwbare architecturale verlichtingsoplossingen.
 

 
 
Door hun inspirerende engineering ,verkoopkracht, breedte van hun productportfolio en de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen voor speciale lichtontwerpen te maken, is hun visie gedreven door de ambitie om duurzame, professionele en wederzijds winstgevende samenwerkingen op te bouwen. 
 
Waar de meesten ophouden gaat GRIVEN verder. Het productenpalet wordt toegepast voor gebouwen, grote objecten, openbare ruimtes, waterpartijen en/of natuurhistorische plekken. GRIVEN onderscheidt zich van de overige leveranciers door architectonische outdoor lighting. 
 
  
 
 


Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl