Import & distributie

Nieuws

Nieuws

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwsfeiten over producten, nieuwe brochures, beurzen, etc.
 

 

TREND armatuur.

Ontvang een gratis iPod Shuffle bij ieder HALLA armatuur typeTREND.Deze actie is geldig voor orders ontvangen voor 1 mei 2013. De actie is geldig voor alle relaties van Industrielicht B.V.
Klik op de foto met de TREND armaturen voor meer informatie.

Neem direct contact op met onze adviseur: Jack Zuidhoek.

 

HALLA MILA.

HALLA heeft in samenwerking met Industrielicht B.V. een speciale introductieprijs gemaakt voor alle MILA producten van HALLA. Deze actie geldt tot eind juni 2013!
Laat u inspireren door te klikken op onderstaande link:

                                  
 

ENDO komt met een nieuwe catalogus ENDO LEDZ Rs series.

De LED modules die ENDO toepast zijn verbetert , waren en blijven natuurlijk modulair opgebouwd en zijn overzichtelijk betreffende range/typen. De Rs module 3, met een vermogen van 6,2 Watt, is een prima vervanger voor de lichtbron TC-DEL 18 van ca. 20 Watt. Een energiebesparing van bijna 70%!

Langzaam maar zeker kunnen lichtbronnen met hogere vermogens eveneens eenvoudig worden vervangen door LED. De Rs-48 module vervangt bijvoorbeeld de 400 Watt HIE. De vermogens bij de verschillende kleurtemperaturen (2.700K, 3.000K of 4.000K) zijn met de nieuwe Rs modulen eveneens sterk gereduceerd.

De toepassingen van deENDO armaturen zijn zeer divers. Denk aan retail, musea, en van hotels tot aanlichten van bijvoorbeeld gevels. Industrielicht denkt graag met u mee om invulling te geven met ENDO LEDZ Rs series in u projecten.

Voor informatie kunt u contact opnemen met onze adviseur: Jack Zuidhoek.

 
   
   
                     Industrielicht BV

Van Hennaertweg 7
2952 CA Alblasserdam
Postbus 58
2950 AB Alblasserdam
K.v.K. 23060195
Statutaire zetel: Rotterdam

T. +31 78 6920 900
F. +31 78 6920 905

E. info@industrielicht.nl